Zelf plukken

We zijn sinds 13 juni weer geopend voor zelfpluk.

U kunt zelf komen plukken

Goed nieuws. We zijn geopend en u kunt ook producten zelf plukken! De prijzen en het actuele (zelfpluk)aanbod vindt u op www.frankenfruit.nl/producten. Producten met een * achter de naam mag u zelf plukken.

Openingstijden

We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00-17.00 uur.

Tasjes en bakjes

Wij hebben milieuvriendelijke zakjes en bakjes waar u in kunt plukken. Deze kosten € 0,20 per stuk. Ook hebben we hele toffe katoenen tassen voor € 1,95 per stuk. Omdat we de bakjes en tasjes niet in kunnen nemen, betaalt u deze vooraf (pinnen kan pas vanaf 1 euro, dus neem gepast geld mee). Uiteraard kunt u ook van thuis bakjes of zakjes meenemen om uw zelfgeplukte groenten en fruit in te doen. We wegen de bakjes voordat u gaat plukken, zodat u niet voor het bakje betaalt.

Informatie over zelf plukken

Voordat u bij ons komt plukken, neem even deze zelfplukregels door. Ze staan ook op de website:

  1. Alles wat u plukt moet u kopen.
  2. Niet alles mag geplukt worden.
  3. U moet zich bij ieder bezoek altijd eerst melden.

U mag bij ons veel fruit en groenten zelf plukken, maar niet alles. Om misverstanden te voorkomen, vragen we iedereen om zich bij ieder bezoek vooraf te melden bij de kassa en te vragen wat er geplukt kan worden.

Proeven van de zelfplukproducten mag, zolang het er een paar zijn. Heeft u, of de kinderen, wel erg veel geproefd? Geef dit aan bij de kassa en reken dit netjes af. Daarnaast geldt: Alles wat u plukt moet u kopen. Vraag dus altijd welk fruit rijp is, want ook onrijp fruit dat u plukt moet u betalen. Bij onrijp fruit zijn wij genoodzaakt de kiloprijs te verdubbelen (ivm schade aan het gewas) en een nader te bepalen percentage aan gewichtsverlies door te berekenen. U kunt ons altijd om raad vragen. U kunt bij ons alleen contant betalen.

Maatregelen tegen het coronavirus

Ook wij willen ons steentje bijdragen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een bezoekje aan ons is eigenlijk hetzelfde als aan een andere winkel. Dus u herkent onze richtlijnen inmiddels wel verwachten wij:

Kom zo veel mogelijk alleen naar onze winkel. Voelt u zich niet helemaal lekker? Kom een andere keer langs of bestel in onze webwinkel! Ook zullen we u bij ieder bezoek vragen de handen te ontsmetten. En natuurlijk 1,5 meter afstand van elkaar bewaren.

In onze winkel hanteren we een vaste looproute. Bij drukte ontvangen we u buiten de winkel om u uit te leggen waar u kunt plukken en u bakjes te geven en/of uw meegebakte bakjes en emmertjes te wegen. Na afloop kunt u in onze winkel afrekenen. Mocht het even iets te druk zijn, dan kan het zijn dat u heel even moet wachten voor u naar binnen mag.

Gaat u zelf plukken? Op ons terrein is voldoende gelegenheid om afstand van elkaar te houden. Houdt wel de 1,5 meter afstand van elkaar. Raak ook niet onnodig het fruit aan.

Winkelwagen