pagina

zelf plukken

Bij ons kunt u zelf uw fruit en groenten plukken. Hoe dat werkt en wat de regels zijn leest u hier. Onze openingstijden vindt u op onze homepage.

pluk de dag! en zelf uw fruit en groenten

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, de vlinders flapperen rond, en u loopt in de boomgaard en pluk zelf uw kersen. Leuk, lekker, leerzaam, en ook ontspannend!

Het fruit- en groentenseizoen start midden tot eind juni. Bloemen plukken kan bij ons in de pluktuin van La Fleur.

bij ons kunt u zelf uw fruit en groenten plukken: zo werkt het

Wanneer u zelf wilt plukken, moet u zich ieder bezoek bij de kassa aanmelden. Daarnaast moet u zich ook aan de plukregels houden. Kijk daarna op de plattegrond waar de producten die u wilt en mag plukken zich bevinden. Aan de kassa kunt u bakjes of zakjes kopen (of neem ze zelf mee). Pluk uw fruit of groenten zorgvuldig, zodat u struik, plant of boom niet beschadigt. Reken daarna af bij de kassa. Veel plukplezier!

Plukregels

1. Alles wat u plukt, moet u kopen. Ook onrijp fruit.

2. Niet alles mag geplukt worden.

3. U moet zich bij ieder bezoek altijd eerst melden.

Bij onrijp fruit zijn wij genoodzaakt de kiloprijs te verdriedubbelen (in verband met schade aan het gewas van de vrucht) en een nader te bepalen percentage aan gewichtsverlies door te berekenen. Bij diefstal verwittigen wij de politie. 

Proeven van de zelfplukproducten mag, zolang het er een paar zijn. Heeft u, of de kinderen, wel erg veel geproefd? Geef dit aan bij de kassa en reken dit af.

Plukplattegronden

Ons bedrijf is ongeveer 12 hectare groot en het is soms moeilijk om te vinden waar u naar zoekt. Daarom hebben we een aantal plattegronden gemaakt. Tip: onder de afbeeldingen vindt u een download-link. Daar kun u de plattegronden naar bijvoorbeeld uw telefoon downloaden en zo nooit meer verdwalen!

Download overzichts-plattegrond in hoge resolutie (4.7MB)
Download kleinfruit-plattegrond in hoge resolutie (2.2MB)
Download pruimen-plattegrond in hoge resolutie (3.8MB)