altijd open – onze webwinkel

Het aanbod in onze webwinkel varieert afhankelijk van het seizoen. Nu in de winter kunt u nog genieten van onze jam, stroop, sap en cider.

ons fruit

onze groenten

onze sappen, jams, chutneys, en meer

andere producten

Veelgestelde vragen

Afhalen en leveren

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Uw bestelling kunt u ophalen op afspraak en op zaterdag van 10.00-15.00 uur.

Hoe werkt levering per fietskoerier?

Woont u in Bergen op Zoom en wilt u uw bestelling laten leveren? Dat kan! De optie verschijnt zodra u uw postcode heeft ingevuld. Let op: enkel postcodes die beginnen met 46…. komen hiervoor in aanmerking.

Aflevertijden: Onze fietskoeriers leveren op woensdag en zaterdag. Woensdag tussen 15:00 en 17:00 en zaterdag tussen 10:00 en 17:00 Kies bij het plaatsen van uw bestelling een datum en een levertijd. Zorg dat u op dat moment thuis bent.

Levertijd: Bestelt u vóór 10:00 op zaterdag of woensdag, kan dat nog dezelfde dag worden geleverd. Bestelt u ná 10:00, kan het pas op de volgende leverdag worden geleverd.

Kosten: De kosten voor de levering per fietskoerier bedragen €4,50.

Bieden jullie ook verzendingen aan?

Wij bieden momenteel enkel nog verzendingen per fietskoerier binnen Bergen op Zoom aan. Wij willen in de toekomst ook de levering van bepaalde producten per pakketpost mogelijk maken. Houdt daarvoor onze website, nieuwsbrief en sociale media in de gaten.

Producten

Ik kan een bepaald product niet vinden.

Het kan zijn dat het aanbod van dit product nog niet voldoende is. Wij werken eraan een zo groot mogelijk deel van onze producten ook online beschikbaar te stellen. Kijk voor een compleet overzicht op onze productenpagina.

Waarom hebben sommige producten een andere prijs als je ze zelf plukt?

Producten die u normaal alleen zelf kunt plukken, zoals kersen of pruimen, hebben in onze webwinkel een hogere prijs. Dit is omdat we medewerkers voor het plukken moeten betalen. De prijzen exclusief plukkosten vindt u op onze producten pagina. Dan moet u ze natuurlijk wel zélf komen plukken.