pagina

Routebeschrijving

Ons bedrijf ligt net buiten de stadsgrens van Bergen op Zoom. Hoe u ons precies bereikt leest u hier.

U wilt bij ons langskomen? Gezellig!

Gebruikt u een app of navigatiesysteem? Let dan goed op, want soms stuurt het u naar de verkeerde straat! Het beste typt u “Balsedreef 4” in. De ingang van ons bedrijf is hier tegenover. Bent u een leverancier en komt u met een vrachtwagen? Lees dan zeker even verder.

Ons bezoekadres is Balsedreef 1, 4623 RA Bergen op Zoom. Ook leuk is om een bezoek aan ons bedrijf te combineren met een wandeling in het bos, een bezoek aan kinderboerderij ’t Appeltje, het klimbos, of de Stayokay.

Toegankelijkheid & parkeren

Ons bedrijf is vrij van drempels. Daardoor kunt u de winkel met een rolstoel of scootmobiel makkelijk binnen rijden. Mocht u problemen hebben een bepaald product te bereiken, kunt u een medewerker om hulp vragen. Kunt u niet meer zelfplukken en wilt u een product kopen dat alleen zelfpluk is? Bestelt u dit dan vooraf door een e-mail te sturen. De prijs zal wel iets hoger liggen, want in de zelfplukprijzen is geen plukloon meegenomen.

Afhankelijk van het weer kunnen onze velden nat zijn. Trek dus niet uw mooiste schoenen aan als u langskomt om zelf te plukken!

icon-car

Met de auto

Voer in uw navigatie het adres “Balsedreef 4” in. Tegenover dit pand vindt u in de ingang van ons bedrijf. Typt u “Balsedreef 1” in, dan kan het zijn dat uw navigatie u verwijst naar de snelweg. Als u van buiten Bergen op Zoom komt, neem dan afrit 28. Sla onderaan de afrit links af, en direct nog eens links. Volg nu de weg rechtdoor, en sla dan weer links af. Volg nu de weg tot u onder het tunneltje door gaat, en ga direct na het tunneltje linksaf het terrein op. Parkeer uw auto liefst rechts van de weg op de grasstrook, of op de werf.

icon_bus

Met het openbaar vervoer

Vanaf station Bergen op Zoom neemt u lijn 111/112 richting Roosendaal. U stapt bij halte Bravis Ziekenhuis uit. Loop het ziekenhuis voorbij en ga onder het tunneltje door. Na het tunneltje gaat u direct links ons terrein op. Loop de weg af tot aan het winkeltje.

icon_truck

voor leveranciers met vrachtwagen

Let op! U kunt met uw vrachtwagen niet onder het tunneltje door op de Balsedreef. Neem daarom afrit 29 en ga vier keer links (linksaf naar de Huijbergsebaan, linksaf op de Molenzichtweg, linksaf op de Boslustweg en vervolgens linksaf de Balsedreef op). Er staat een waarschuwing dat u een laag tunneltje tegenkomt, maar ons bedrijf is via deze route voor dit tunneltje. U kunt op ons bedrijf gewoon met uw vrachtwagen keren.

leuke dingen bij ons in de buurt