activiteit

proeverijtje

Lekker genieten aan tafel met een klein hapje? Tijdens een proeverijtje maakt u kennis met onze groenten, fruit en huisgemaakte producten.

laat u inspireren door onze smaken en producten

Hoe smaakt een koolrabi, een kruisbes, een kweepeer , suikermais of een mispel? Wat voor smaakverschil zit er tussen een Jonagold en een Elstar appel? En hoe smaakt de appelperenstroop gemaakt van alleen maar appels en peren? Proef het tijdens een proeverij. Het proeverijtje is leuk voor jong en oud. 

“Wat was het leuk. Met een hele groep op het terras en er kwam steeds een ander hapje langs. Suikermais, koolrabi, ik had het nog niet gegeten. Ik ga het zeker eens zelf maken!”

Wat wij aanbieden

Tijdens een proeverijtje laten we uw gezelschap kennis maken met onze producten. Wat u te proeven krijgt, hangt af van het seizoen. Natuurlijk kunnen we het nog verder aan uw wensen en budget aanpassen! Met mooi en droog weer zitten we buiten op ons terras, omringd door de fruitbomen. Als het weer het niet toe laat, serveren wij het proeverijtje aan lange tafels in de schuur. De kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin en met de traptractors.

een-ster@2x

proeverijtje simpel

Een simpel proeverijtje bestaat uit 5 niet-klaargemaakte producten. Wat u precies proeft, hangt af van ons seizoen. Zo laten we u bijvoorbeeld een koolrabi, een verse augurk, appelperenstroop, een elstar appel en een jonagold proeven.

€5,50

per persoon
vanaf 10 personen

drie-sterren@2x

proeverijtje uitgebreid

Dit proeverijtje is wat uitgebreider. U proeft namelijk naast 3 niet-klaargemaakte producten ook 2 bereide producten. Bijvoorbeeld suikermais en een bramenclafoutis.

€8,00

per persoon
vanaf 10 personen

Wat u precies te proeven krijgt hangt af van het seizoen. Onze proeverijtjes zijn ook uit te breiden met deze extra’s:

Heeft u interesse een proeverijtje bij ons te organiseren? neem dan contact met ons op.

Geef daarbij aan welke datum u in gedachten heeft en om hoeveel deelnemers het gaat.