activiteit

rondleidingen

Tijdens een rondleiding vertellen wij u op een leuke en interactieve manier wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een fruitbedrijf: van zaadje tot vrucht.

op ons bedrijf valt veel te zien en te beleven

Laat je verrassen door wat er allemaal bij komt kijken om fruit en groenten te kweken, van bijen tot en met het schoffelen en zaaien. We vertellen hier graag op een enthousiaste en leuke manier over. Lekker in de buitenlucht! En kom je tijdens de oogstperiode? Dan laten we je zeker onderweg wat proeven! Een rondleiding is leuk voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen.

“Wat een mooi bedrijf! Echt leuk om eens te zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat. En achteraf genoten we van een heerlijk zelfgemaakt gebakje!”

Wat wij aanbieden

Een rondleiding duurt gemiddeld een uur, maar kan ook korter of langer duren, afhankelijk van jullie wensen. De rondleiding is ook goed te combineren met wat koffie/thee/sap bij ontvangst, een lekker eigengemaakt vruchtentaartje, een proeverij met onze eigen producten of zelfs een hele lunch!

icon_star

rondleiding over ons bedrijf

We tonen en vertellen alles over het reilen en zeilen van een fruitbedrijf.

€32,50

per uur &
per groep*

*We adviseren de groepsgrootte te beperken tot maximaal 12 personen per groep. We kunnen meerdere groepen tegelijkertijd rondleiden.

Onze rondleidingen zijn ook uit te breiden met deze extra’s:

Heeft u interesse een rondleiding bij ons te organiseren? neem dan contact met ons op.

Geef daarbij aan welke datum u in gedachten heeft en om hoeveel deelnemers het gaat.