activiteit

Kookworkshops

In onze professionele keuken maakt u tijdens een kookworkshop zelf uw gerechten klaar. Dat is leerzaam én gezellig.

koken met verse seizoensgroenten

Eerst uw koolrabi zelf plukken, om daarna bij ons in de keuken er een heerlijke soep van te maken? Dat is slechts één voorbeeld van wat u kunt verwachten tijdens een van onze kookworkshops. Na het koken eten we de maaltijd gezellig samen op. 

Nieuw: Doe mee met een van onze kookworkshops rond bepaalde thema’s. Boek nu uw plaats, want vol is vol. Wilt u met een groep komen? Kijk dan onderaan.

Kookworkshops

Op deze pagina vindt u workshops waar u alleen, of met een aantal anderen, aan deel kunt nemen. Kies uw workshop uit en reken af in de webshop. U ontvangt een bestelbevestiging als bevestiging van uw deelname. Het maximum aantal deelnemers staat vermeld bij de workshop.

zaterdag 18 mei: Brood bakken

Workshop van 09:00 tot 13:00

Altijd al meer willen weten over brood bakken? Of wilt u uw techniek perfectioneren? Of u nu beginner bent of al gevorderd, samen met Regine gaat u aan de slag. We gaan niet alleen brood, maar ook broodjes bakken. De workshop duurt 4 uur, omdat het deeg ook tijd nodig heeft om te rijzen. Na afloop proeven we samen van hetgene dat we gemaakt hebben. Natuurlijk mogen daarbij onze eigen jams, stroop en chutney niet ontbreken. We starten de workshop met een kopje koffie of thee, terwijl we de workshop doornemen.

De workshop is inclusief sap, water, koffie en thee. 

60,00 incl. BTW

Uitverkocht

vrijdag 21 juni: Marokkaans/Arabische kookworkshop

Workshop van 17:00 tot 20:00

Onder leiding van Miriam Aidani van Oumami Food.

Miriam is een bevlogen foodie met Marokkaanse roots die het liefste in de keuken staat. Onder leiding van haar kookt en bakt u een authentiek driegangendiner. We starten de workshop met een Marokkaanse theeceremonie en een héérlijk hapje, terwijl we de receptuur doornemen. Na afloop eten we de maaltijd gezellig samen op.

De workshop is inclusief sap, water, koffie en thee. De workshop is alcoholvrij. U kunt vooraf aangeven of u kiest voor vegetarisch.

75,00 incl. BTW

Uitverkocht

vrijdag 20 september: Vegetarisch koken met najaarsgroenten

Workshop van 17:00 tot 20:00

In deze periode is er zoveel lekkers van ons eigen land, waarmee we een heerlijk driegangerdiner samen kunnen stellen. Misschien is het zelfs nog wel nodig het een en ander te oogsten. Verser kan niet. Na afloop genieten we samen van wat we hebben gekookt. We starten de workshop met een glaasje appelcider of bruisend appelsap, terwijl we de receptuur doornemen.

De workshop is vegetarisch en inclusief sap, water, koffie en thee.

60,00 incl. BTW

Tickets beschikbaar: 1

vrijdag 1 november: Vegetarisch koken met wintergroenten

Workshop van 17:00 tot 20:00

Samen bereiden we een driegangendiner. Natuurlijk eten we ook deze maaltijd samen op. We starten de workshop met een glaasje appelcider of bruisend appelsap, terwijl we de receptuur doornemen. In deze periode oogsten we de wintergroenten. Zoals mispels, pompoenen, stoofperen, uien, knolselderij en meer lekkers. Met de wintergroenten die er dan zijn duiken we de keuken in voor een heerlijk winterse maaltijd.

De workshop is inclusief sap, water, koffie en thee. 

60,00 incl. BTW

Tickets beschikbaar: 4

Voorwaarden

– Annulering door u: U kunt tot 2 weken voor de workshop uw reservering kosteloos annuleren. Dit geeft ons genoeg tijd uw plaats in te vullen. Annuleert u later? Dan krijgt u 50% van het bedrag terug. U kunt ook uw reservering kosteloos aan iemand anders overdragen.
– Annulering bij onvoldoende deelnemers: Zijn er te weinig deelnemers aan uw workshop? Dan kan het zijn dat we de workshop afzeggen. In dat geval krijgt u het bedrag uiteraard terug.
– Bijzondere aanpassingen: De workshops zijn vegetarisch, tenzij anders vermeldt. Heeft u specifieke dieetwensen of allergiën? Neem dan vooraf contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kookworkshop op maat

Ook kunnen wij voor u een workshop voor uw familie, vrienden, of bedrijfsuitje organiseren. De lengte van een kookworkshop hangt af van het aantal gerechten dat u klaar wil maken. U kookt ongeveer één á twee uur, en kunt er daarna op uw gemakje van genieten op ons terras. Het koken doet u onder begeleiding van Brina. Ze heeft vele jaren ervaring met het geven van kooklessen en volgt zelf nog cursussen bij Cuisine Culinaire. De ingrediënten zijn inbegrepen. Bij onze kookworkshops maakt u vegetarische gerechten.

een-ster@2x

kookworkshop kort

1 gerecht

U maakt een soep of dessert op basis van onze eigen producten.

€20,00

per deelnemer
6-8 personen

twee-sterren@2x

Kookworkshop uitgebreid

2 gerechten

U maakt een voorgerecht en hoofdgerecht.

€42,50

per deelnemer
6-8 personen

drie-sterren@2x

kookworkshop compleet

3 gerechten

U maakt een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht van eigen producten.

€60,00

per deelnemer
6-8 personen

Ook bieden we deze extra’s aan

Wilt u voor uw groep een kookworkshop bij ons organiseren? neem dan contact met ons op.

Geef daarbij aan welke datum u in gedachten heeft en om hoeveel deelnemers het gaat.