activiteit

Kinderfeestjes

Op deze pagina vindt u meer informatie over kinderfeestjes, waaronder de verschillende mogelijkheden en de kosten.

Een feestje om nooit te vergeten

Eens iets anders doen met een kinderfeestje? Kom het vieren bij FrankenFruit. Bij ons op het bedrijf hebben kinderen de ruimte om te spelen en laten we ze kennis maken met het buiten leven en alle producten die wij hebben. We hebben 12 hectare land, een speeltuin, allerlei speelgoedtrekkers en -skelters en daarnaast organiseren we, op maat, leuke activiteiten om te doen. Het is ook mogelijk om bij ons te eten.

“Voor de kids echt superleuk. Ze kunnen spelen op de speelgoedtractors, vies worden, en ze leren zelfs nog iets bij ook. En zo fijn: als ouder kan je lekker achteroverleunen.”

Wat wij aanbieden

Een kinderfeestje bij ons is ook voor ouders heel relaxed. We stellen gezamenlijk het programma op en passen dit aan aan de leeftijd van de kinderen. Ook bereiden we de activiteiten voor en begeleiden we deze. Hierdoor zit er wel een minimumprijs aan onze kinderfeestjes. We zorgen zelfs voor een lunch als je dat wil!

een-ster@2x

Kinderfeestje basisprogramma

+1 activiteit | 1,5 uur

De kinderen gaan op zoek naar de schat en vinden onderweg allemaal letters, waarmee ze een zin kunnen maken. Voor en na de activiteit kunnen kinderen nog even spelen in de speeltuin en met de traptractors, skelters en stepjes. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider per 6 kinderen. Per extra kind rekenen we 2,50 euro. De activiteit zelf duurt ongeveer 1 uur. Met cadeautjes uitpakken en voor en na de activiteit even spelen ben je ongeveer 1,5 uur kwijt.

€10,00

per deelnemer
(minimum: 8)

twee-sterren@2x

Kinderfeestje uitgebreid

+2 activiteiten | 2,5 uur

Bij aankomst is de tafel feestelijk gedekt en kan de jarige eerst de cadeautjes uitpakken. Als de cadeautjes zijn uitgepakt, kunnen de kinderen even spelen in de speeltuin en met de traptractors en skelters en gaan we starten met de speurtocht. Na de speurtocht staat er drinken klaar, is er weer even tijd om te spelen en duiken we vervolgens de keuken in om de cakejes te gaan maken. Wij zijn dan met twee begeleiders, zodat de ouders/begeleiders lekker kunnen ontspannen en toekijken. Terwijl de cakejes rijzen in de oven, kunnen de kinderen weer even spelen. Na afloop krijgen de kinderen 4 tot 5 cakejes mee. Natuurlijk mogen ze er één gelijk opeten!

€15,50

per deelnemer
(minimum: 8)

drie-sterren@2x

Kinderfeestje compleet

2 activiteiten + lunch | 3 uur

Bij aankomst is de tafel feestelijk gedekt en de jarige kan eerst de cadeautjes uitpakken. Als de cadeautjes zijn uitgepakt, serveren we de zelfgemaakte pannenkoeken. Vervolgens kunnen de kinderen even spelen in de speeltuin en met de traptractors en skelters en gaan we starten met de speurtocht. Na de speurtocht staat er drinken klaar, is er weer even tijd om te spelen en duiken we vervolgens de keuken in om de cakejes te gaan maken. Wij zijn dan met twee begeleiders, zodat de ouders/begeleiders lekker kunnen ontspannen en toekijken. Terwijl de cakejes worden gebakken, kunnen de kinderen weer even spelen. Na afloop krijgen de kinderen 4 tot 5 cakejes mee. Natuurlijk mogen ze één cakeje gelijk opeten! Totale duur: 3 uur.

€22,50

per deelnemer
(minimum: 8)

Begintijd kan in overleg bepaald worden.

De schat in de schatkist, na afloop van de speurtocht, neem je zelf mee. Dit kan een stuiterbal, een zakje chips of iets dergelijks zijn.

Bij onze kinderfeestjes zorgen wij voor een gedekte tafel met drankjes (sap en siroop). Indien gewenst, mag je eventueel de tafel ook versieren in een bepaald thema.

Wij begeleiden de activiteit, maar bij bijvoorbeeld de speurtocht loop je zelf wel mee. In de keuken hoef je niet te helpen, dit doen wij.

U heeft de keuze uit deze activiteiten

schatzoektocht

Overal op het bedrijf hangen letters. Lukt het jullie om aan de hand van de schatkaart alle letters te vinden? En vervolgens te raden welke zin je met deze letters maakt?

pompoenen schilderen

Is het september of oktober? Zoek dan op het veld een mooie pompoen uit, beschilder deze en plak er een gezicht op. Na afloop neem je de pompoen mee naar huis!

Escapepuzzeltocht

Zijn jullie groot fan van puzzelen? En ben je 9 jaar of ouder? Dan hebben wij een puzzelescapespeurtocht. In een groepje van maximaal 8 kinderen lossen jullie allemaal raadsels op. Lukt het jullie om binnen het uur de schat van Boer Frank te vinden?

bruggen bouwen

Ben je sterk en vind je het leuk om iets te bouwen? Ga dan met je groepje een brug bouwen! Je krijgt van ons een tekening, palen en pallets. Lukt het jullie om een brug te maken en er nog overheen te lopen ook? Adviesleeftijd: 10 jaar en ouder!

Ook bieden we deze extra’s aan

Heeft u interesse een kinderfeestje bij ons te organiseren? neem dan contact met ons op.

Geef daarbij aan welke datum u in gedachten heeft en om hoeveel kinderen het gaat.