De bessentijd is begonnen

De kersen moeten even bijrijpen, maar er zijn heerlijke bessen om te plukken.

Er kunnen veel bessen worden geplukt. De kersen moeten even rusten

Het plukseizoen staat nu echt in de startblokken, maar het breekt nog net niet helemaal door. Ons aanbod is momenteel namelijk nog beperkt tot zwarte bessen, frambozen, loganbessen en jostabessen. Daarom zijn we nog niet iedere dag open. Ook zijn er even geen kersen om te plukken. Die verwachten we in juli weer. Meer daarover leest u hieronder.

Openingstijden

– Woensdag van 10:00 tot 17:00
– Donderdag van 10:00 tot 17:00
– Vrijdag van 10:00 tot 17:00
– Zaterdag van 10:00 tot 17:00

Wat is er te plukken?

Momenteel zijn er volop zwarte bessen en jostabessen* te plukken. Ook zijn de eerste frambozen en loganbessen rijp. In een mum van tijd plukt u heerlijk bakje bessen bij elkaar. Ook ideaal om in te vriezen.

*Een jostabes is een kruising tussen zwarte bessen en kruisbessen.

In de bloemenpluktuin van LaFleur kan even niets geplukt worden. Dit is omdat er de laatste tijd zoveel regen is gevallen en zaaien en planten helaas niet mogelijk was.

In de winkel kunt u ook verschillende soorten tomaten, eieren, en rabarberijs vinden. Ook hebben we onze sappen, stroop, jams en chutneys.

De kersen hebben even twee weekjes vrij

Nu de vroege kersensoorten geplukt zijn, moeten we even wachten tot de volgende kersensoort weer rijp is. We denken dat dit ongeveer twee weken zal duren. Maar zoals alles wat met fruit kweken te maken heeft is dit een beetje koffiedik kijken. Zodra we meer weten over wanneer we weer kunnen plukken leest u dat hier.

Winkelwagen