Venkel heeft een anijsachtige, frisse smaak die met zijn knapperige textuur perfect past zowel fijngesneden in salades als geroosterd in de oven. Het heeft een subtiele zoetheid die je gerechten een verfijnde twist geeft.
Beschikbaarheid is afhankelijk van het weer. Soms zijn producten vroeger of juist later beschikbaar
Venkel heeft een anijsachtige, frisse smaak die met zijn knapperige textuur perfect past zowel fijngesneden in salades als geroosterd in de oven. Het heeft een subtiele zoetheid die je gerechten een verfijnde twist geeft.
Neem de venkel onderaan met twee handen vast en trek met een draaiende beweging uit de grond.
Blijft ongewassen, met loof en wortel, wel twee weken goed. Of schoonmaken, loof eraf en in de koelkast bewaren.
Het verkoopseizoen is voorbij. Daarom is onze winkel nu gesloten. Wel zijn er nog bijzondere verkoopdagen. Die kondigen we hier en in onze nieuwsbrief aan zodra ze bekend zijn.
op woensdag 4 juni
Let op: tot 16:00 is het tunneltje aan de Balsedreef bij het ziekenhuis voor werkzaamheden gesloten. Hierdoor zijn wij moeilijker te bereiken.
We raden u de volgende omleidingsroutes aan:
Via de Holleweg en Klaverveldenweg tot de Balsedreef.
of
Via de Huijbergsebaan – Boslustweg tot de Balsedreef
Tip: Fietsers kunnen de route verkorten via de buisleidingenstraat.
Onze excuses voor het ongemak.