Snijbiet heeft een aardse, milde smaak en een stevige textuur. Het kan zowel gekookt als rauw gegeten worden, en is ideaal voor het toevoegen van wat extra kleur en voedingswaarde aan je gerechten. De bladeren en stelen zijn allebei eetbaar.
Beschikbaarheid is afhankelijk van het weer. Soms zijn producten vroeger of juist later beschikbaar
Snijbiet heeft een aardse, milde smaak en een stevige textuur. Het kan zowel gekookt als rauw gegeten worden, en is ideaal voor het toevoegen van wat extra kleur en voedingswaarde aan je gerechten. De bladeren en stelen zijn allebei eetbaar.
Let op: per plant slechts een paar bladeren afsnijden. Dan blijft deze verder groeien.
In de koelkast kort bewaarbaar. Droogt buiten de koelkast snel uit.
Ontvang updates over welke producten te koop en te plukken zijn, speciale aanbiedingen, evenementen, en andere leuke nieuwtjes.
op woensdag 4 juni
Let op: tot 16:00 is het tunneltje aan de Balsedreef bij het ziekenhuis voor werkzaamheden gesloten. Hierdoor zijn wij moeilijker te bereiken.
We raden u de volgende omleidingsroutes aan:
Via de Holleweg en Klaverveldenweg tot de Balsedreef.
of
Via de Huijbergsebaan – Boslustweg tot de Balsedreef
Tip: Fietsers kunnen de route verkorten via de buisleidingenstraat.
Onze excuses voor het ongemak.