Rabarber heeft een frisse, zure smaak. Het stengelvlees is stevig en knapperig, ideaal voor het maken van compote of taart. Een tijdloze favoriet in de lente, die zelfs de meest zoete recepten een beetje pit geeft.
															Beschikbaarheid is afhankelijk van het weer. Soms zijn producten vroeger of juist later beschikbaar
Rabarber heeft een frisse, zure smaak. Het stengelvlees is stevig en knapperig, ideaal voor het maken van compote of taart. Een tijdloze favoriet in de lente, die zelfs de meest zoete recepten een beetje pit geeft.
Snij de bladeren dicht bij de grond af met een mesje. Neem niet te veel bladeren bij iedere plant. Vanaf begin juli mag rabarber niet meer worden geplukt.
Droog en koel bewaren.
Deze week zijn we er nog van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00. Zaterdag 8 november sluiten we feestelijk het seizoen af. Daarna zijn we enkel nog geopend op zaterdagen, en speciale verkoopdagen.
op woensdag 4 juni
Let op: tot 16:00 is het tunneltje aan de Balsedreef bij het ziekenhuis voor werkzaamheden gesloten. Hierdoor zijn wij moeilijker te bereiken.
We raden u de volgende omleidingsroutes aan:
Via de Holleweg en Klaverveldenweg tot de Balsedreef.
of
Via de Huijbergsebaan – Boslustweg tot de Balsedreef
Tip: Fietsers kunnen de route verkorten via de buisleidingenstraat.
Onze excuses voor het ongemak.