Welkom bij Frankenfruit

Op ons fruitbedrijf in Bergen op Zoom kunt u in het seizoen al uw verse fruit en groenten kopen, én het ook zelf plukken. Of vier bij ons een kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiefeest of gebruik onze locatie als unieke vergaderlocatie.

ZELF FRUIT EN GROENTEN PLUKKEN BIJ FAMILIEBEDRIJF FRANKEN FRUIT

Wij telen fruit en groenten, van appels en kersen tot snijbonen en venkel. Die verkopen wij van medio juni tot en met eind november in het winkeltje op ons bedrijf. Veel van onze producten kunt u zelf plukken. Kom eens langs!

Openingstijden

De bloemenpluktuin van La Fleur is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30-17.00 uur. Op zondag is de pluktuin altijd gesloten. Let op: de bloemenpluktuin is onbemand. Onze fruitwinkel en speeltuin zijn gedurende deze tijden niet geopend. Voor meer informatie kijkt u op www.pluktuinlafleur.nl.

De fruit- en groentewinkel heeft aangepaste openingstijden totdat het oogstseizoen start. We verwachten dat dit medio juni zal zijn. Tot die tijd bent u welkom op afspraak of op: 

  • Alle zaterdagen van 10.00-15.00 uur

Iets te vieren? Wij bieden verschillende leuke activiteiten aan

Kies uit één van onze kant-en-klaar pakketten of stel samen met ons in overleg je eigen unieke combinatie samen.

Nieuwtjes, evenementen en updates

digitaal fruit plukken? kijk eens in onze webwinkel!

Uniek in onze webshop is dat veel van de producten die u koopt vers voor u geplukt worden. Zo zijn ze extra lekker.

Leveringen per fietskoerier mogelijk.

Routebeschrijving & leuke dingen in de buurt

Ons bedrijf is zowel met de auto, fiets, en het openbaar vervoer goed te bereiken. Kijk wel even naar onze routebeschrijving, want het kan zijn dat uw navigatie u verkeerd stuurt. Ook is onze winkel toegankelijk voor rolstoelgebruikers. In de omgeving zijn er bovendien nog andere leuke dingen te ontdekken.