activiteit

Picknicktas

Stel uw picknicktas samen en geniet van een leuke picknick op ons bedrijf.

gezellig picknicken in het groen

Zoek een leuke locatie op ons bedrijf en geniet van een van onze handige picknicktassen. Behalve gezond lekker eten zit er alles in wat je voor een picknick nodig hebt. Picknicken – lekker en makkelijk.

We gebruiken voor de gerechten onze eigen producten. De gerechten zijn vegetarisch of veganistisch. Het menu passen we steeds naargelang het seizoen aan.

Hoe het werkt

Via de webshop of via email reserveert u een picknicktas. Geef daarbij aan om welke datum het gaat. Er zijn verschillende picknicktassen om uit te kiezen. Voor de picknicktassen rekenen wij een borg van €25,-. Deze is bij het ophalen van de tas te betalen. Wanneer u de picknicktas terugbrengt betalen wij u deze borg terug.

Picknicks moet u drie dagen op voorhand bestellen. Dit geeft ons genoeg tijd om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Wilt u met meer dan 5 personen komen? Neem dan contact met ons op.

het picknickmenu

Omdat wij werken met seizoensgroenten variëren de hoofdgerechten, bijgerechten, soepen en desserts doorheen het seizoen. De prijzen staan onder het menu. 

MENU – vrijdag 27 aug.  t/m vrijdag 10 sept.

menu-graphic

voorgerecht

Mexicaanse maissoep met maisbroodjes. Vegetarisch.

hoofdgerecht

Frittata van aardappel en courgette. Geserveerd met brood en eigen appelstroop, chutney en jam. Vegetarisch

bijgerecht

Seizoenssalade, gemaakt met groenten en fruit van het seizoen en een dressing van vinaigrette. Veganistisch

dessert

Bramen panna cotta. Vegetarisch

drinken

Kop koffie of thee, fles sap van 1 liter*, appelsap 200 ml of fruitig water.

Heeft u bepaalde voedselallergieën? Neem dan voordat u bestelt contact met ons op.

*De fles sap kiest u zelf in de winkel.

STEL UW PICKNICKtas SAMEN

Stel hier eenvoudig via onze webshop een picknicktas samen. Tijdens het afrekenen kunt u kiezen wanneer u deze ophaalt. Ieder gerecht is voor 1 persoon. U kunt extra personen toevoegen door het gerecht meerdere keren te bestellen.

Dit zit er in de picknicktas

Om de picknicktassen te maken hebben wij het spandoek van de plattegrond van het vorige jaar gebruikt. Zo zien ze er hartstikke leuk uit, en geven ze de picknick nog meer karakter. Voor de inhoud van de picknicktas betaalt u ter plaatste €25,00 borg. Deze krijgt u uiteraard terug wanneer u de tas met bestek en servies in goede conditie terugbrengt.

Behalve de gerechten en extra’s die u heeft uitgekozen bevat de picknicktas: Picknickdeken, borden, bestek, servetjes, en een klein vuilniszakje voor afval. Al het bestek is van duurzaam materiaal.

Dit zijn de beste picknickplaatsen

Pas op dat u niet tussen gewassen of te dicht bij de weg gaat zitten. We zullen u in dat geval vragen ergens anders te gaan zitten.