De winkel is gesloten. Graag tot volgend seizoen!

Ons fruit- en groenteseizoen van 2020 zit er op. We hopen dat je genoten hebt van de bezoeken aan ons en onze producten. Onze webwinkel gaat ook in het winterseizoen verder.

Het fruit- en groenteseizoen van 2020 zit erop!

Zaterdag 7 november was onze laatste verkoopdag van het seizoen 2020.

Ons fruit- en groenteseizoen van 2020 zit er op. We hopen dat je genoten hebt van de bezoeken aan ons en onze producten. En vanuit onze kant ook een grote dank je wel voor jouw bezoeken. Want zonder, zouden wij niet kunnen bestaan. Natuurlijk is nog niet alle voorraad op, maar we zijn niet meer iedere dag geopend.

De webwinkel blijft gewoon geopend en binnen Bergen op Zoom bezorgen we ook gewoon bij u thuis. Winkelen op afspraak is ook mogelijk. Daarnaast kunt u uiteraard ook gewoon de cadeaupakketten bestellen. Mail dan gerust voor een afspraak. We zijn namelijk nog regelmatig op het bedrijf te vinden. We zullen eind november en/of december onze deuren nog een keer openen voor uw (feestdag)inkopen. En ook in de winter/voorjaarsmaanden organiseren we nog speciale verkoopdagen.

Gisteren, tijdens onze laatste verkoopdag organiseerden we zoals ieder jaar weer een prijsvraag. Dit jaar was het een quiz. Degene die het meeste afwist van ons bedrijf, maakte kans op een seizoen lang iedere week een gratis kilo groente of fruit. De winnaar hiervan is Jorrit. Jorrit heeft helaas geen contactgegevens achtergelaten, dus bij deze de vraag om met ons contact op te nemen!

De moeilijkste vragen uit de quiz waren:

  • Hoeveel kippen hebben we? Het goede antwoord was 60.
  • Welke bes het meeste vitamine C heeft. Dit moest zwarte bes zijn.
  • Waarom we minder fruit hadden dit jaar. De reden hiervan was nachtvorst tijdens de bloesemperiode.
  • Hoeveel appelbomen hebben we dit jaar aangeplant? Het goede antwoord was 2400.
Winkelwagen
  • No products in the cart.