Evenementen 2022

We organiseren regelmatig leuke activiteiten om éxtra te genieten van ons mooie bedrijf. De eerste evenementen voor 2022 zijn bekend.

Extra activiteiten op ons bedrijf!

We organiseren regelmatig leuke activiteiten om éxtra te genieten van ons mooie bedrijf. Hieronder vind je een overzicht:

  • Zaterdag 11 juni en 4 september van 9.00-13.00 uur: Snoeicursus klein fruit*. We leren je in 2 dagdelen alles over het snoeien van klein fruit, zoals loganbessen, boysenbessen, tayberries, Japanse wijnbessen, frambozen, bramen rode-, witte-, zwarte-, josta- en kruisbessen. De snoeicursus bestaat uit twee dagdelen. Het is ook mogelijk om aan 1 dagdeel deel te nemen. De kosten per dagdeel zijn € 37,50. Neem je beide dagen deel? Dan betaal je € 70,00. We zorgen voor de benodigde gereedschappen (snoeischaar, takkenschaar en werkhandschoenen) en natuurlijk koffie/thee met wat lekkers. Voor een meerprijs van € 10,00 is het mogelijk om de snoeischaar en takkenschaar (nieuw) te kopen.
    • Dagdeel 1 (juni): De oogst is bijna in zicht. De perfecte periode om alvast de struiken te controleren en voorbereidingen te treffen. We leggen je uit welke snoeiwerkzaamheden je in deze periode doet en brengen de kennis gelijk in de praktijk!
    • Dagdeel  2: (september): Na de oogst is er werk aan de winkel. Wat en hoe moet je snoeien om volgend jaar een goede oogst te krijgen? We leggen het je allemaal uit en gaan aan de slag.

* De snoeicursus gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. Bij veel interesse en/of heel erg slecht weer wijken we uit naar 18 juni en 11 september.

Nog niet alle activiteiten voor 2022 zijn bekend, dus blijf deze pagina in de gaten houden of meld je aan voor onze nieuwsbrief om niets te missen!

Winkelwagen
  • No products in the cart.