Op aterdag 14 september organiseren we allerlei extra activiteiten op ons bedrijf in het kader van de Brabantse Walweek! Zo kunt u mee doen met een GPS tocht en op expeditie gaan op de Brabantse Wal en leuke prijzen winnen en hebben we op zaterdag een Tour & Taste, waarbij u niet alleen iets leert over alles wat er groeit en bloeit op ons bedrijf, maar onderweg ook allerlei gerechten proeft! Ook kunnen kinderen zich tussen 12.00-15.00 uur laten schminken en kunt u op het terras soep of een ijsje eten. Uiteraard is onze winkel deze dagen gewoon geopend en kunt u ook zelf komen plukken.

Wilt u zeker zijn van een plekje? Schrijft u zich dan vooraf in! Op de bonnefooi langskomen mag natuurlijk ook, maar vol = vol!

GPS tocht “Op expeditie op de Brabantse Wal”

Op zaterdag 14 september kunt u vanaf ons bedrijf de GPS-speurtocht “Op Expeditie” doen. U huurt bij ons een GPS-telefoon en gaat op het Landgoed Lievensberg op zoek naar allerlei opdrachten. Weten jullie alle raadsels op te lossen, dan maak je kans op leuke prijzen, zoals 2 kaartjes voor het Klimbos, iets lekkers bij de Stayokay of bij ons! De expeditie duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur en is leuk voor iedereen in de leeftijd van 6 tot 99 jaar. De kosten voor het huren van de GPS-telefoon zijn 5 euro. We organiseren dit samen met het Natuurpodium. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@frankenfruit.nl. Geeft u daarbij aan op welke tijd u graag wil komen. U kunt hierbij kiezen uit

  • 10.00-12.00 uur (vol)
  • 12.30-14.30 uur (1 plaats beschikbaar)
  • 15.00-17.00 uur (2 plaatsen beschikbaar)

Tour & Taste

Op zaterdag 14 september organiseren we tussen 11.00-15.00 uur een “Tour & Taste” op ons bedrijf. Aan de hand van een speciale plattegrond leiden we u rond op ons bedrijf. Onderweg proeft u allerlei kleine gerechten, klaargemaakt met de producten die u tegenkomt. Bijvoorbeeld een gerechtje met pompoen op het pompoenenveld, een geroosterde suikermaiskolf bij het maisveld, appelkweepeersap bij de kweepeerbomen en een nagerechtje met pruimen bij de pruimenboomgaard. Een letterlijk heerlijke manier om ons bedrijf beter te leren kennen en meer te weten te komen hoe alles groeit! De kosten hiervan zijn € 2,00 per persoon. Meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@frankenfruit.nl met daarbij het aantal personen dat deel wil nemen!