Dit jaar hebben we ook een bloemenpluktuin van la Fleur. bloemenpluktuin is van maandag tot en met zaterdag geopend tussen 9.00-20.00 uur. Op dit moment bloeien de tulpen. Binnen een paar minuten heeft u een prachtige bos geplukt! Zorg wel voor gepast en contant geld. Hieronder leest u hoe het werkt.

De tulpen kosten 0.20 euro per steel en voor 30 stelen betaal je 5 euro. Het beste pluk je ze door de tulp met steel en al uit de grond te trekken. Pluk je per ongeluk de bol mee? Geen probleem, die knip je vooraan af met een snoeischaar! Betalen doe je bij de tafel door contant en gepast geld in het geldbakje te doen. Je hoeft dus niet naar de winkel! Als de winkel geopend is, ben je daar natuurlijk wel van harte welkom voor sap, stroop, eieren en jam en kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin!

Openingstijden fruitwinkel

Als de deur van de winkelschuur open staat, kunt u ook binnenlopen voor sappen, jams, stroop en eieren. Is de schuurdeur dicht, dan is de fruitwinkel helaas gesloten. Wilt u niet voor een gesloten deur komen te staan? Maak dan een afspraak, dan zorgen we dat we er zijn.

Wat hebben we?

  • Jams: bramenjam, pruimenjam, kruisbessenjam, rode bessengelei, kweeperengelei, pompoenchutney, tomatenchutney: € 4 per potje van 375 ml, waarvan € 0,50 retour bij inlevering potje
  • Appelsap, appelkweeperensap en appelperensap: € 2,00 per literfles.
  • Appelperenstroop (in oktober nieuw gemaakt, houdbaar tot 2020). € 3,50 per potje van 375 ml
  • Cadeaupakketjes (op basis van uw budget).

Ondertussen zijn wij alweer hard aan het werk voor het nieuwe seizoen. In juni hopen we de eerste fruit- en groentesoorten te kunnen plukken. Wanneer precies, dat hangt af van het weer.

Op de hoogte blijven wanneer we precies open gaan? Meldt u zich onderaan de homepage aan voor de nieuwsbrief of volg ons op social media!