Eens iets anders doen met een kinderfeestje? Kom het vieren bij FrankenFruit. Bij ons op het bedrijf hebben kinderen de ruimte om te spelen en laten we ze kennis maken met het buiten leven en alle producten die wij hebben. We hebben 12 hectare land, een speeltuin, allerlei speelgoedtrekkers en -skelters en daarnaast organiseren we, op maat, leuke activiteiten om te doen. Het is ook mogelijk om bij ons te eten.

We stellen gezamenlijk het programma op en afhankelijk van de wensen koppelen wij hier een prijs aan. De prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal begeleiders, hoeveel kinderen er komen, de tijd die u op ons bedrijf doorbrengt, de activiteiten die u wilt organiseren en of u wel/niet wil lunchen/ eten bij ons of dit door u zelf (op onze locatie of thuis) verzorgd. Hieronder vindt u een paar voorbeelden:

 • Programma met lunch en 2 activiteiten, bijvoorbeeld speurtocht en zelf cakejes bakken. Bij aankomst is de tafel feestelijk gedekt en de jarige kan eerst de cadeautjes uitpakken. Als de cadeautjes zijn uitgepakt, serveren we de zelfgemaakte pannenkoeken. Vervolgens kunnen de kinderen even spelen in de speeltuin en met de traptractors en skelters en gaan we starten met de speurtocht. Na de speurtocht staat er drinken klaar, is er weer even tijd om te spelen en duiken we vervolgens de keuken in om de cakejes te gaan maken. Wij zijn dan met twee begeleiders, zodat de ouders/begeleiders lekker kunnen ontspannen en toekijken. Terwijl de cakejes worden gebakken, kunnen de kinderen weer even spelen. Na afloop krijgen de kinderen 4 tot 5 cakejes mee. Natuurlijk mogen ze één cakeje gelijk opeten! Totale duur: 3 uur, bijvoorbeeld van 12.30-15.30 uur. De prijs voor 8 kinderen is 150 euro. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider. Als de begeleider(s) ook pannenkoeken mee willen eten, rekenen we hier 5 euro voor per begeleider. Per extra kind rekenen we 7,50 euro. De prijs is inclusief versierde tafel, pannenkoeken + siroop, sap en twee activiteiten.
 • Programma met twee activiteiten, bijvoorbeeld speurtocht met zelf plukken van fruit en cakejes bakken. Bij aankomst is de tafel feestelijk gedekt en kan de jarige eerst de cadeautjes uitpakken. Als de cadeautjes zijn uitgepakt, kunnen de kinderen even spelen in de speeltuin en met de traptractors en skelters en gaan we starten met de speurtocht. Na de speurtocht staat er drinken klaar, is er weer even tijd om te spelen en duiken we vervolgens de keuken in om de cakejes te gaan maken. Wij zijn dan met twee begeleiders, zodat de ouders/begeleiders lekker kunnen ontspannen en toekijken. Terwijl de cakejes rijzen in de oven, kunnen de kinderen weer even spelen. Na afloop krijgen de kinderen 4 tot 5 cakejes mee. Natuurlijk mogen ze er één gelijk opeten! voor 8 kinderen: 105 euro. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider. Per extra kind rekenen we 5,00 euro. Totale duur: 2,5 uur, bijvoorbeeld van 13.00-15.30 uur. De prijs voor 8 kinderen is 105 euro. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider. Per extra kind rekenen we 5,00 euro. De prijs is inclusief versierde tafel, siroop, sap en twee activiteiten.
 • Programma met 1 activiteit, bijvoorbeeld een speurtocht. De kinderen gaan op zoek naar de schat en vinden onderweg allemaal letters, waarmee ze een zin kunnen maken. Voor en na de activiteit kunnen kinderen nog even spelen in de speeltuin en met de traptractors, skelters en stepjes. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider per 6 kinderen. Per extra kind rekenen we 2,50 euro. Totale duur: 1,5 uur, bijvoorbeeld van 13.00-14.30 uur. De prijs voor 6 kinderen is 65 euro. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider. Per extra kind rekenen we 2,50 euro. De prijs is inclusief versierde tafel met glazen, exclusief drinken. Drinken kunt u zelf meenemen.

Veelgestelde vragen

 • Wat houdt de speurtocht in? We zetten een speurtocht uit met allerlei opdrachtjes (voer de kippen, pluk wat fruit etc.) en ze moeten tijdens de speurtocht allerlei letters zoeken waarmee een woord wordt gevormd. Aan het einde van de speurtocht kunnen de kinderen een ‘schat’ vinden. Vaak krijgen de kinderen al iets mee naar huis na het feestje, dus je kan aan zoiets denken om in deze schatkist te doen. We hebben ouders gehad die een verentooitje erin deden omdat het een indianenfeestje was, een stuiterbal, een snoepzakje of zoiets. Het is uiteraard niet verplicht, maar mocht je dit leuk vinden dan kan je dit op de dag van het feestje meenemen en stoppen wij het in de schatkist.
 • Waar eten de kinderen? Met mooi weer eten de kinderen aan een lange tafel op ons terras. Bij slecht weer aan een lange tafel binnen in de schuur. 
 • Hoe ziet het programma eruit met slecht weer? Onze ervaring is dat kinderen geen last hebben van slecht weer, alleen wij als volwassenen. We hebben pas 1 keer gehad dat het echt heel hard regende en het de hele middag ook bleef regenen. De meisjes wilden toch naar buiten (ze hadden regenjasjes en laarsjes aan) en hebben toen binnen in de schuur geknutseld en spelletjes gespeeld.
 • Kunnen we ook vroeger of later beginnen? Het kinderfeestje is op maat te maken naar jullie wensen. Dit geldt ook voor de begin- en eindtijd.
 • Is het nodig om iets te eten of te drinken mee te nemen? Bij de kinderfeestjes met twee activiteiten zit drinken (sap en siroop) inbegrepen. Sommige ouders nemen ook een zakje chips, ijsjes (we hebben een vriezer) of iets dergelijks me voor tussen de speurtocht en het cakejes bakken of juist wat lekkers voor bij ontvangst. Dit is helemaal aan jullie. Onze ervaring is dat de meeste kinderen het heerlijk vinden om wat fruit te proeven, van het cakebeslag te snoepen en natuurlijk na afloop een cakeje te eten, dat dat ook genoeg is.
 • We willen graag zelf lunch meenemen en bij jullie opeten, kan dat ook? Ja, dat kan. We rekenen per uur dat je de locatie wil gebruiken 20 euro. We gaan er vanuit dat je zelf borden en bestek meeneemt en de locatie netjes opruimt. Het is ook mogelijk om tegen een meerprijs bij ons borden en bestek te lenen (0,50 euro per set).
 • Houden jullie rekening met allergieën? Dat is geen probleem. Het is mogelijk om lactose- of glutenvrije cakejes en pannenkoeken te bakken. Geef dit wel vooraf even aan.
 • Er meldt een kindje zich af, wat nu? Per feestje hanteren wij een minimumprijs, zoals beschreven bij de activiteiten hierboven, ongeacht of het 8 kinderen zijn of minder. Doen er meer kinderen dan 8 mee en meld iemand zich af? Laat dit dan uiterlijk 2 werkdagen vooraf weten. Dan brengen wij de prijs in mindering. Bij afmelding na deze datum zijn we helaas genoodzaakt dit door te rekenen.
 • Welke andere activiteiten zijn mogelijk? Afhankelijk van het seizoen en de leeftijd van de kinderen zijn ook andere activiteiten mogelijk. Denk aan: sap maken, bruggen bouwen, pompoenen versieren of bloemstukjes maken.
 • Hoe vind de betaling plaats? Voor de betaling kan je ervoor kiezen om het contant te betalen op de dag zelf (na afloop) of via de bank (minimaal 1 dag vooraf). Bij betaling via de bank ontvang je een factuur.

Een paar tips die we je kunnen geven na alle kinderfeestjes die we hebben georganiseerd: je kan de kinderen ook bij ons laten afzetten door de ouders en/of laten ophalen! Zet in de uitnodiging dat het programma grotendeels buiten plaatsvindt, dus dat de kinderen daarop gekleed zijn (dus niet te mooie kleren en met slecht weer regenkleding).