Bij ons kunt u niet alleen groenten en fruit plukken, maar ook op een heel andere manier van ons bedrijf en onze producten genieten. Zo kunt u het hele jaar door met vrienden of vriendinnen een kookworkshop volgen, waarbij wij zoveel mogelijk werken met onze producten. Of wat denkt u van een bijzondere brunch samen met vrienden, familie of collega’s tijdens het seizoen op ons terras, uitkijkend op de fruitbomen? Ook organiseren wij kinderfeestjes op maat, zoals schatzoeken, koken, plukken of bouwen.

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een prijs opstellen. Kom voor meer informatie eens langs of mail naar info@frankenfruit.nl. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Let op: er kunnen aan deze prijzen geen rechten ontleend worden.

 

Voorbeeld: kinderfeestjes

We stellen gezamenlijk het programma op en afhankelijk van de wensen koppelen wij hier een prijs aan. De prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal begeleiders, de tijd die u op ons bedrijf doorbrengt, de activiteiten die u wilt organiseren en of u wel/niet wil lunchen/ eten bij ons of dit door u zelf (op onze locatie of thuis) verzorgd. Hieronder vindt u een paar voorbeelden:

  • Programma van 12.30 tot 16.00 uur inclusief een versierde tafel, pannenkoeken + siroop, sap, twee activiteiten (bijvoorbeeld speurtocht met zelf plukken van fruit en cakejes bakken) voor 8 kinderen: 130 euro. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider. Als de begeleider(s) ook pannenkoeken mee willen eten, rekenen we hier 5 euro voor per begeleider.
  • Programma van 13.00 tot 16.00 uur met siroop en sap en 2 activiteiten (bijvoorbeeld speurtocht met zelf plukken van fruit en cakejes bakken) voor 8 kinderen: 90 euro. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider.
  • Programma van 14.00 uur tot 15.30 uur met 1 activiteit (bijvoorbeeld een speurtocht met zelf plukken van fruit of cakejes bakken) = 60 euro. Overige festiviteiten, zoals lunch, sap, siroop, aankleding van de tafel etc. kan door uzelf verzorgd worden op onze locatie. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider per 6 kinderen.

 

Voorbeeld: brunch

Voor een brunch voor 15 personen rekenen wij 20 euro per persoon. Mochten het minder eters zijn, dan zal de prijs iets duurder zijn. Je bent dan ongeveer twee uur aan het lunchen. Hieronder vind je een voorbeeldmenu van een van de brunches van vorig jaar. Let wel, het menu wordt steeds samengesteld aan de hand van de beschikbaarheid van onze producten.

  • Bruchetta met pompoen, geitenkaas, walnoten en honing
  • Koolrabi soepje met pesto
  • Hartige plaattaart met venkel, geitenkaas en munt met salade van snijbiet en geroosterde maïskolfjes
  • Brood en Frankenfruit jam en honing
  • Perentaart met vanille
  • Geserveerd met koffie, thee en vers appelsap / appelkweepeersap