Bij ons kunt u niet alleen groenten en fruit plukken, maar ook op een heel andere manier van ons bedrijf en onze producten genieten. Zo kunt u het hele jaar door met vrienden of vriendinnen een kookworkshop volgen, waarbij wij zoveel mogelijk werken met onze producten. Of wat denkt u van een bijzondere brunch samen met vrienden, familie of collega’s tijdens het seizoen op ons terras, uitkijkend op de fruitbomen? Ook organiseren wij kinderfeestjes op maat, zoals schatzoeken, koken, plukken of bouwen, familiefeesten en bedrijfsuitjes.

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een prijs opstellen. Kom voor meer informatie eens langs of mail naar info@frankenfruit.nl. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Let op: er kunnen aan deze prijzen geen rechten ontleend worden.

 

Voorbeeld: kinderfeestjes

Eens iets anders doen met een kinderfeestje? Kom het vieren bij FrankenFruit. Bij ons op het bedrijf hebben kinderen de ruimte om te spelen en laten we ze kennis maken met het buiten leven en alle producten die wij hebben. We hebben 12 hectare land, een speeltuin, allerlei speelgoedtrekkers en -skelters en daarnaast organiseren we, op maat, leuke activiteiten om te doen. Het is ook mogelijk om bij ons te eten.

We stellen gezamenlijk het programma op en afhankelijk van de wensen koppelen wij hier een prijs aan. De prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal begeleiders, hoeveel kinderen er komen, de tijd die u op ons bedrijf doorbrengt, de activiteiten die u wilt organiseren en of u wel/niet wil lunchen/ eten bij ons of dit door u zelf (op onze locatie of thuis) verzorgd. Hieronder vindt u een paar voorbeelden:

 • Programma van 12.30 tot 16.00 uur inclusief een versierde tafel, pannenkoeken + siroop, sap, twee activiteiten (bijvoorbeeld speurtocht met zelf plukken van fruit en cakejes bakken) voor 8 kinderen: 130 euro. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider. Als de begeleider(s) ook pannenkoeken mee willen eten, rekenen we hier 5 euro voor per begeleider. Per extra kind rekenen we 7,50 euro.
 • Programma van 13.00 tot 16.00 uur met siroop en sap en 2 activiteiten (bijvoorbeeld speurtocht met zelf plukken van fruit en cakejes bakken) voor 8 kinderen: 90 euro. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider. Per extra kind rekenen we 5,00 euro.
 • Programma van 14.00 uur tot 15.30 uur met 1 activiteit (bijvoorbeeld een speurtocht met zelf plukken van fruit of cakejes bakken) voor 6 kinderen = 60 euro. Overige festiviteiten, zoals lunch, sap, siroop, aankleding van de tafel etc. kan door uzelf verzorgd worden op onze locatie. We rekenen op minimaal 1 extra begeleider per 6 kinderen. Per extra kind rekenen we 2,50 euro.

Veelgestelde vragen over de kinderfeestjes:

 • Wat houdt de speurtocht in? We zetten een speurtocht uit met allerlei opdrachtjes (voer de kippen, pluk wat fruit etc.) en ze moeten tijdens de speurtocht allerlei letters zoeken waarmee een woord wordt gevormd. Aan het einde van de speurtocht kunnen de kinderen een ‘schat’ vinden. Vaak krijgen de kinderen al iets mee naar huis na het feestje, dus je kan aan zoiets denken om in deze schatkist te doen. We hebben ouders gehad die een verentooitje erin deden omdat het een indianenfeestje was, een stuiterbal, een snoepzakje of zoiets. Het is uiteraard niet verplicht, maar mocht je dit leuk vinden dan kan je dit op de dag van het feestje meenemen en stoppen wij het in de schatkist.
 • Waar eten de kinderen? Met mooi weer eten de kinderen aan een lange tafel op ons terras. Bij slecht weer aan een lange tafel binnen in de schuur. 
 • Hoe ziet het programma eruit met slecht weer? Onze ervaring is dat kinderen geen last hebben van slecht weer, alleen wij als volwassenen. We hebben pas 1 keer gehad dat het echt heel hard regende en het de hele middag ook bleef regenen. De meisjes wilden toch naar buiten (ze hadden regenjasjes en laarsjes aan) en hebben toen binnen in de schuur geknutseld en spelletjes gespeeld.
 • Kunnen we ook vroeger of later beginnen? Het kinderfeestje is op maat te maken naar jullie wensen. Dit geldt ook voor de begin- en eindtijd.

Een paar tips die we je kunnen geven na alle kinderfeestjes die we hebben georganiseerd: je kan de kinderen ook bij ons laten afzetten door de ouders en/of laten ophalen! Zet in de uitnodiging dat het programma grotendeels buiten plaatsvindt, dus dat de kinderen daarop gekleed zijn (dus niet te mooie kleren en met slecht weer regenkleding).

 

Voorbeeld: brunch

Voor een brunch voor 15 personen rekenen wij 20 euro per persoon. Mochten het minder eters zijn, dan zal de prijs iets duurder zijn. Je bent dan ongeveer twee uur aan het lunchen. Hieronder vind je een voorbeeldmenu van een van de brunches van vorig jaar. Let wel, het menu wordt steeds samengesteld aan de hand van de beschikbaarheid van onze producten.

 • Bruchetta met pompoen, geitenkaas, walnoten en honing
 • Koolrabi soepje met pesto
 • Hartige plaattaart met venkel, geitenkaas en munt met salade van snijbiet en geroosterde maïskolfjes
 • Brood en Frankenfruit jam en honing
 • Perentaart met vanille
 • Geserveerd met koffie, thee en vers appelsap / appelkweepeersap