Bij ons kunt u niet alleen groenten en fruit plukken, maar ook op een heel andere manier van ons bedrijf en onze producten genieten. Wat denkt u van een bijzonder ontbijt, lunch of avondeten met vrienden, familie of collega’s tijdens het seizoen op ons terras, uitkijkend op de fruitbomen? Of met uw schoolklas of collega’s een rondleiding volgen met proeverij? We kunnen het programma uitbreiden met een kookworkshop, een plukactiviteit of zelfs meewerken op het bedrijf. Ook organiseren wij kinderfeestjes, familiefeesten, schoolbezoeken en bedrijfsuitjes. Verder is het mogelijk een deel van ons terrein te huren.

Lunch

Voor een lunch voor 15 personen rekenen wij 20 euro per persoon. Mochten het minder eters zijn, dan zal de prijs iets duurder zijn. Je bent dan ongeveer twee uur aan het lunchen. Hieronder vind je een voorbeeldmenu van een van de brunches van vorig jaar. Let wel, het menu wordt steeds samengesteld aan de hand van de beschikbaarheid van onze producten:

  • Koolrabi soepje met pesto
  • Hartige plaattaart met venkel, geitenkaas en munt met salade van snijbiet en geroosterde maïskolfjes
  • Brood en Frankenfruit jam en honing
  • Perentaart met vanille
  • Geserveerd met koffie, thee en vers appelsap / appelkweepeersap

We kunnen de lunch aanpassen op uw wensen en budget. Zo kunnen we ook een simpelere broodlunch met bijvoorbeeld salades verzorgen. Voor de lunch werken we zoveel mogelijk met onze eigen- en streekproducten. Daar passen we het menu ook op. De soep serveren we met brood met kruidenboter gemaakt van onze eigen kruiden. Daarnaast is het mogelijk om het menu voor jongere kinderen aan te passen, zoals een zelfgemaakt worstenbroodje in plaats van soep.

Rondleiding

Laat je verrassen door wat er allemaal bij komt kijken om fruit en groenten te kweken, van bijen tot en met het schoffelen en zaaien. We vertellen hier graag op een enthousiaste en leuke manier over. Lekker in de buitenlucht! En kom je tijdens de oogstperiode? Dan laten we je zeker onderweg wat proeven! Een rondleiding duurt gemiddeld een uur, maar kan ook korter of langer duren, afhankelijk van jullie wensen. We rekenen voor een rondleiding 25 euro per uur (inclusief BTW) . We adviseren de groepsgrootte te beperken tot maximaal 12 personen per groep. We kunnen meerdere groepen tegelijkertijd rondleiden. De rondleiding is ook uit te breiden met koffie/thee/sap bij ontvangst, een lekker eigengemaakt vruchtentaartje, een proeverij met onze eigen producten of zelfs een hele lunch!

Proeverijtje

Hoe smaakt een koolrabi, een kruisbes, een kweepeer of een mispel? Wat voor smaakverschil zit er tussen een Jonagold en een Elstar appel? En hoe smaakt de appelperenstroop gemaakt van alleen maar appels en peren? Proef het tijdens een proeverij. U kunt een simpel proeverijtje doen, bestaande uit 5 rauwe producten. De kosten hiervan zijn 4,50 euro per persoon (incl BTW). Een proeverijtje waarbij we ook twee klaargemaakte producten laten proeven kost 6,50 per persoon (incl BTW). We organiseren dit vanaf 10 personen.

Puzzelspeurtocht

Leuk om te doen met een groep kinderen én volwassenen in de puzzelspeurtocht. We hangen overal letters op het bedrijf en aan de hand van allerlei vragen kan de groep deze letters vinden. De groepen starten met 15 minuten verschil. Welke groep vindt alle letters en maakt er de goede zin mee? Je hebt ieders kennis nodig om de vragen goed te kunnen beantwoorden en goede speurneuzen om de letters te vinden!

Meer informatie

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een prijs opstellen. Kom voor meer informatie eens langs of mail naar info@frankenfruit.nl. Let op: er kunnen aan deze prijzen geen rechten ontleend worden.